AnaSayfa / Genel / Kahve falında boş anahtarlık görmek

Kahve falında boş anahtarlık görmek

Kahve falında boş anahtarlık görmek çalışmaların günden güne daha da büyük kısmetlerin kapılarını açacağına, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, yaşamının da çok daha keyifli hale geleceğine, huzurun ve mutluluğun da bir ömür devam edeceğine, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, iş konusundaki pozisyonunu iyileştirmek için çok daha fazla çaba harcayacağına, el emeği ile kazanılan para sayesinde kişinin ihtiyaçlarını gidereceğine, ani kararlardan uzak durarak, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında boş anahtarlık gördüyseniz:

  • Mal varlıklarınızı, iş birliklerinizi veya özel yaşamınızı ilgilendiren konularda kafanızda alışılmadık düşünceler olabilir.

Kahve falında boş anahtarlık görmek ortak olarak gireceği bir işte kazanç sağlayacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş anneden anahtar almak yakınlık duyulan veya duygusal bir bağ içinde olunan karşı cinsle beraber planlar yapılacağına, çıkar için insanlara zulmetmeye rivayet eder.

Kahve falında elde anahtar görmek emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ruhen ve dini açıdan çok zengin bir iman gücüne sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının evini anahtarla açmak uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine, vefakar bir insan olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında anahtarını unutmak onlardan fayda göreceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında anahtarla kasa açmak fal sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, kurtuluşa ereceğine ve aradığı huzuru yakalamayı başaracağına alamet eder.

Kahve falında çok fazla anahtar görmek içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine rivayet eder.

Kahve falında anahtarı aramak çok iyi kazançlar elde edileceğine, bir lokma ekmek bulmakta dahi zorlanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir