AnaSayfa / Genel / Kahve falında borç hesaplamak

Kahve falında borç hesaplamak

Kahve falında borç hesaplamak sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, bu sayede kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine inanılır.

Kahve falında borç hesaplamak gördüyseniz:

  • Eviniz, aileniz, ticari ilişkiler veya sağlığınızla ilgili konularda belli bir adım atabilirsiniz.

Kahve falında borç hesaplamak zarar etmeyeceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, sorunların tamamen biteceğine yorulur.

Kahve falında para hesaplamak daha varlıklı kimse olmak için inancını hiçe sayacağına, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yaş hesaplamak hayırlı haberler getireceğine ve en kısa zamanda davullu zurnalı düğün alayı kurulacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında birine borç para vermek sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına ve büyük bir hastalık yüzünden kendisini uzun bir süre kötü hissedeceğine, kişinin sıkıntıların artacağına rivayet eder.

Kahve falında borçlu olduğu kişiyi görmek ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında borç vermemek zarar etmeyeceğine, yeni kişilerle tanışacağına işaret eder.

Kahve falında borç ödediğini görmek ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının borcunu ödemek mütevaziliğini asla elden bırakmayacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir