AnaSayfa / Genel / Kahve falında bileziğini kaybetmek

Kahve falında bileziğini kaybetmek

Kahve falında bileziğini kaybetmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına, maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, belki ölümler görüleceğine delalet eder.

Kahve falında bileziğini kaybetmek gördüyseniz:

  • Duygularınız mantıklı karar almanızı engelliyor.

Kahve falında bilezik kaybetmek sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına tabir olunur.

Kahve falında altın bilezikleri kaybetmek devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine, bir sebeple daha kıymetbilir bir kişi olup hayatını doğru dürüst bir şekilde yaşaması gerektiğine ve ancak o zaman çok mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında altın bileziği kaybetmek meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine yorulur.

Kahve falında bileziği kaybetmek gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, başarılı bir kişi olacağına inanılır.

Kahve falında altın bileziklerini kaybetmek alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, ancak falı kapatan kişinin kendisine el atması sayesinde toparlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında altın bilezik kaybetmek istediği her şeye yaşamı boyunca sahip olacağına, mutluluğunu, huzurunu, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bilezikleri kaybetmek maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, mal mülk edineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bileziğini kaybetmek hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, imkân sahibi olacağına, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir