AnaSayfa / Genel / Kahve falında boğulup kurtulmak

Kahve falında boğulup kurtulmak

Kahve falında boğulup kurtulmak işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, İslam inancına paralel bir hayat sürdürüleceğine, işlerinden belirsizlik olacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, büyük maddi zararlara uğrayacağına, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, aile hayatının bozulacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boğulup kurtulmak gördüyseniz:

  • İmajınız, kariyeriniz veya toplum içerisindeki duruşunuzla ilgili konularda hassaslaşabilirsiniz.

Kahve falında boğulurken kurtulmak yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine, hayatının bundan sonraki kısmının ferah şekilde süreceğine rivayet eder.

Kahve falında denizden boğulmadan kurtulmak hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine yorulur.

Kahve falında suda boğulmadan kurtulmak az çalışarak çok gezeceğine, sorunlarına yardım etmek için başka kişileri bulup onlarla çalışacağına inanılır.

Kahve falında boğulmaktan son anda kurtulmak çok büyük bir malvarlığına sahip olacağına, alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine alamet eder.

Kahve falında havuzda boğulmaktan kurtulmak dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında havuzda boğulurken kurtulmak her çalışmanın büyük başarılar kazandıracağına, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bu yüzden çok zor günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında suda boğulmaktan kurtulmak hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, maddi açıdan pek getirisi olmayacağına işaret eder.

Kahve falında derede boğulmaktan kurtulmak ilerleyeceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir