AnaSayfa / Genel / Kahve falında boğulmak ve kurtulmak

Kahve falında boğulmak ve kurtulmak

Kahve falında boğulmak ve kurtulmak anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, çalışmalarınızın karşılığını alacağınıza, maddi durumunuzun düzeleceğine, bilgi sahibi olacağına, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, işin zarar etmek üzere olduğuna ve yakın bir zaman içinde çok daha kötü olayların yaşanabileceğine, parasal olarak çok büyük bir kazanç elde edileceğine, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına tabir olunur.

Kahve falında boğulmak ve kurtulmak gördüyseniz:

  • İş çevrenizdeki bir kadından önemli gelişmeler hakkında haberler almanız olasıdır.

Kahve falında denizde boğulurken kurtulmak uzun zamandan beri kapalı olan şansın açılacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında boğulup kurtulmak yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, fal sahibinin hayatını idame ettirmekte büyük zorluk yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında dalgalı denizde boğulmaktan kurtulmak yakın bir zaman içinde kendisini kötü bulacağı bir işe gireceğine, haksızlığa uğranacağına delalet eder.

Kahve falında boğulmaktan kurtulduğunu görmek borçlanıp, hasta olacağına, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine rivayet eder.

Kahve falında suda boğulmadan kurtulmak ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına alamet eder.

Kahve falında boğulurken kurtulduğunu görmek rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına inanılır.

Kahve falında suda boğulurken kurtulmak aile içinde başgösteren tartışmaların biteceğine ve hane içinde huzurlu ve mutlu günlerin başlayacağına, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine işarettir.

Kahve falında boğulmadan kurtulmak elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir