Kahve falında böcek doğurmak

Kahve falında böcek doğurmak hayalindeki işi gerçekleştireceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, musibetlerin ve zararların gitgide artacağına, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, çok hayırlı işlere atılacağına, maddi olarak zarar edileceğine, beklenmedik bir zamanda meydana gelen güzel bir gelişmenin yeni iş olanakları sağlayacağına, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, dertlerin aşılacağına, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, yeni bir kazanç kapısı açılacağına, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında böcek doğurmak gördüyseniz:

  • Sizi üzen ya da düşündüren birşeyler varsa o konularda feraha çıkabilirsiniz.

Kahve falında böcek doğurmak elinin bollaşacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine delalet eder.

Kahve falında uğur böceği doğurmak eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, emeklerinin boşa gideceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına inanılır.

Kahve falında böceğin doğurduğunu görmek kişinin kendi başının çaresine bakacağına, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine işarettir.

Kahve falında hamam böceğinin doğurduğunu görmek gözden uzak olduğu zaman gönüllerden de uzak olacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, bu borç sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında yılan doğurduğunu görmek kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine ve yerine getiremeyeceği sözler verip çok zor durumlarda kalacağına, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dişleri olan bebek doğurmak düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, mesleğindeki verimliliğinin artacağına yorulur.

Kahve falında atın tay doğurduğunu görmek yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına ve bu sayede kendisini huzurlu hissedeceğine, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında annesini doğururken görmek çaresiz ve yalnız kalacağına, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir