Kahve falında bobin ip görmek

Kahve falında bobin ip görmek sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, sevdiği kişilerle arasının açılacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, sorunlarını çözebileceğine, kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına ve böylece çok isabetli bir atılım yaparak geleceği için doğru ve karlı bir yatırım yapabileceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına alamet eder.

Kahve falında bobin ip gördüyseniz:

  • İmajınızı yenileyebilirsiniz.

Kahve falında bobin ip görmek yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, tüm fırsatları değerlendireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ip bobini görmek kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine ve büyük zorluklar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz bobin görmek sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına inanılır.

Kahve falında bobin görmek başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına tabir olunur.

Kahve falında ip dükkanı görmek iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına delalettir.

Kahve falında bele ip bağlamak sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında iple yüksekten inmek eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hep dinç ve genç kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz iple örgü örmek hayırlı zamanlar geçireceğine, rahat edeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top