AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın ağaç görmek

Kahve falında altın ağaç görmek

Kahve falında altın ağaç görmek kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine, yaşam refahının düşeceğine, kar etmek için yeni girişimlerde bulunacağına, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine alamet eder.

Kahve falında altın ağaç gördüyseniz:

  • Ortak ilgi alanları paylaştığınız kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

Kahve falında ceviz ağacının altından ceviz toplamak sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, ticarette çok başarılı olup, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağaçtan altın toplamak ummadığınız bir yerden elinize mal geleceğine, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine rivayet eder.

Kahve falında incir ağacının altında oturmak mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, zorlukların aşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağaç altında oturduğunu görmek sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, prestij kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında ağacın altında kalmak hastalıkların kalmayacağına, geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine delalet eder.

Kahve falında dut ağacı altında oturmak büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, zahmetli bir işin altından kalkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağaç altında para görmek azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine delalet eder.

Kahve falında altın ağacı görmek başına çok güzel olaylar geleceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir