AnaSayfa / Genel / Kahve falında bisikletle hızla gitmek

Kahve falında bisikletle hızla gitmek

Kahve falında bisikletle hızla gitmek kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olacağınıza, onlarla ağız tadında ve bol muhabbete kalacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, onunla güzel ve unutulmaz günler geçirme şansına ve mutluluğuna nail olacağına, yeni bir arkadaşlık kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bisikletle hızla gitmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler üzerinizde baskı yaratabilir veya strese neden olabilirler.

Kahve falında bisikletle hızla gitmek hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, azmi ve hırsı sayesinde istediği kariyere sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında hızla gitmek çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bu olayların yaşanmasına sebep olan akrabalar ve arkadaşlar ile tartışma yaşanacağına, rahat ve güzel günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında hızla giden araba görmek yeni bir haneye sahip olunacağına, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hızla giden tren görmek üzülmesine dahi gerek olmayacağına, ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arabayla hızla gitmek trenin tünelden çıkması ise çalışma hayatında yaşadığınız zorlukların biteceğine, iş hayatınızda sizi çekemeyen kişilere alamet eder.

Kahve falında hızla giden arabada olmak borçların bir türlü ödenemeyeceğine, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına işarettir.

Kahve falında hızla merdiven inmek bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına alamet eder.

Kahve falında yokuş aşağı hızla inmek hanesinde iyi geçimin hüküm süreceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir