AnaSayfa / Genel / Kahve falında bisiklet binen birini görmek

Kahve falında bisiklet binen birini görmek

Kahve falında bisiklet binen birini görmek sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, eski bir davanın tekrar açılacağına, yıllardan beri hayal ettiği ve gerçekleştirmek için büyük çaba sarfedip emek harcadığı için çok daha hızlı bir şekilde hedeflerine ulaşacağına, büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, hem ün sahibi olacağına, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, hayat daha olumlu bakılacağına tabir olunur.

Kahve falında bisiklet binen birini gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızla ilgili bir konuya uzaktan bakmak olayları daha net görmenizi sağlayabilir.

Kahve falında bisiklet çevirmek hanesindeki rızkın eksileceğine, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bisiklet lastiği görmek sıkıntılı ve çok büyük maddi zararlara uğrayacağı bir döneme gireceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bisikleti ters sürmek koltuğunun yükseleceğine, heyecan yaratacak olaylar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında tekeri patlak bisiklet görmek deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve kendisini büyük bir üzüntüye karışmış olarak göreceğine delalet eder.

Kahve falında bisiklete çarpmak başarılarının artacağına, eline geçen kazancın bereketsiz olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bisikletle kaçtığını görmek el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, zor ve stresli günler geçireceğine, işlerin iyiye gideceğine ve sıkıntı çekilen bir dönemden ferahlığa çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşınla bisiklet sürmek kişinin eşi ile yataklarını ayıracak kadar büyük sorunlar yaşayacağına, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına ve hayatını sil baştan yaşamak için harekete geçeceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşla bisiklete binmek karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, ticaret hayatında beklentilerinin, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir