AnaSayfa / Genel / Kahve falında biriyle şarkı söylemek

Kahve falında biriyle şarkı söylemek

Kahve falında biriyle şarkı söylemek iş hayatında büyük kazançlar elde edeceğine, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine, işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, bunun için sıkıntıya düşeceğine, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok sağlıklı ve sıhhatli biri olunacağına, o kişiyle münakaşaya düşeceğine ve karşı karşıya kalacağı olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında biriyle şarkı söylemek gördüyseniz:

  • Karşıkarşıya kalabileceğiniz olayların kontrolünü elinize almalısınız.

Kahve falında toplulukta şarkı söylemek istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, eşlerin birbirine düşeceğine ve son karar olarak ayrılacağına işaret eder.

Kahve falında yabancı şarkı söylemek maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına yorulur.

Kahve falında bir kadının şarkı söylediğini görmek kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, böylece hayırlı bir yola girileceğine tabir olunur.

Kahve falında kalabalıkta şarkı söylemek çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, işlerinin her zaman büyüyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evde şarkı söylemek elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, hakkında çıkartılan bir dedikodu yüzünden yaşadığı muhitte tatsız olaylar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında çok güzel şarkı söylemek çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına inanılır.

Kahve falında arabada şarkı söylemek el açmayacağına, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına alamet eder.

Kahve falında arapça şarkı söylemek birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir