AnaSayfa / Genel / Kahve falında alt eşofman görmek

Kahve falında alt eşofman görmek

Kahve falında alt eşofman görmek zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, çok sıkıştığı bir durumda aile bireylerinden birinin desteğinin alınacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına, uzun zamandan beri içini kaplamış olan yalnızlık duygusundan uzaklaşarak sevinçli günler yaşayacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek ile daha büyük çalışmalara girmek için adım atacağına, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve uzun bir süre kimsenin kendine gelemeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında alt eşofman gördüyseniz:

  • Aktiviteye geçmenizde fayda var.

Kahve falında eşofman altı giymek uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra fal sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine rivayet eder.

Kahve falında alt eşofman görmek kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında kırmızı eşofman görmek iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı eşofman görmek bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına işaret eder.

Kahve falında siyah eşofman giymek deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, başarılarının sürekli olacağına, inancına aykırı olacak isteklerine yenilmeyeceğine alamet ederken bir diğer yandan da güç ve kudret sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında siyah eşofman görmek hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine, bazı kaynakların tükeneceğine yorulur.

Kahve falında kırmızı eşofman almak hem de sevdiklerinin olacağına, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında lacivert eşofman görmek sermaye elde edeceğine, işlerinin ve iletişiminin bozulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir