AnaSayfa / Genel / Kahve falında biriyle pilav yemek

Kahve falında biriyle pilav yemek

Kahve falında biriyle pilav yemek iflasın eşiğine geleceğine, tükenmez bir rızık elde edeceğine ve çok rahat şartlarda yaşayacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, uzun bir süre yas tutmak zorunda bırakacağına, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine, problemlerinin ve sorunlarının çözüleceğine, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, hayatında kendisini yıkacak, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında biriyle pilav yemek gördüyseniz:

  • Ayağı yere basan ilişki, iş birliği ya da ortaklıkları tercih etmeniz gerekiyor.

Kahve falında çiğ pilav yemek kısmetinin ve bahtının kapanacağına, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, rahat edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında etli pilav yemek görmek eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, evli ise yaşadığı sıkıntılardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı pilav yemek ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, spora başlayacağına işarettir.

Kahve falında tavuk pilav yemek mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pilav ve et yemek parasının ve malının da artacağına, herkesten ileriye gideceğine delalettir.

Kahve falında düğünde pilav yemek manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tuzlu pilav yemek yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, falı kapatan kişinin, ferahlığa çıkacağına delalettir.

Kahve falında mercimekli pilav yemek mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, makamının yükseleceğine, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, güzel haberler alınacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir