AnaSayfa / Genel / Kahve falında biriyle nişanlanmak

Kahve falında biriyle nişanlanmak

Kahve falında biriyle nişanlanmak takdir edileceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, işlerinin açılacağına, hayatının yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, bu sayede yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, ilerledikçe ilerleyeceğine, sıhhate ve saadete kavuşacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında biriyle nişanlanmak gördüyseniz:

  • Bir ilişki, ortaklık, iş birliği veya anlaşma size istikrar getirebilir.

Kahve falında genç bir kızın nişanlandığını görmek şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında nişanlısını evli görmek kendisi için isabetli kararlar alacağına, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına delalettir.

Kahve falında sarı nişanlık giymek ahlakta da olgunlaşıp, güzelleşeceğine, çevresindekilerle arasının açılacağına işaret eder.

Kahve falında biriyle nişanlı olduğunu görmek ayrılanların birleşeceğine, kendisi için faydalı şeyler yapacağına inanılır.

Kahve falında yeşil nişanlık giymek büyük bir zarar göreceğine ve çok büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağına, fal sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına yorulur.

Kahve falında nişanlısını hasta görmek yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına tabir olunur.

Kahve falında mor nişan elbisesi görmek alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, sıhhat ve huzur bulacağına delalet eder.

Kahve falında nişanlısına sarılmak sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir