AnaSayfa / Genel / Kahve falında biriyle kaçtığını görmek

Kahve falında biriyle kaçtığını görmek

Kahve falında biriyle kaçtığını görmek her nimetin lezzetine varacağına, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına, yol göstereceğine ve şifa olacağına, zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, mucize denilecek kadar önemli değişikliklerin yaşanmasına, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, ağız tadının da kaçacağına, yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına işarettir.

Kahve falında biriyle kaçtığını gördüyseniz:

  • Bazı konular istediğiniz şekilde sonuçlanmamış olsa da, siz soğukkanlılığınızı korumalısınız.

Kahve falında sevdiğini kaçırmak bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, sevdiği kişilerden aldığı destek sayesinde kendisini biraz toparlayacağına işarettir.

Kahve falında okuldan kaçtığını görmek ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında kuşu elinden kaçırmak makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına inanılır.

Kahve falında ayıdan kaçıp kurtulmak asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, sevilen bir işe ortak olunacağına tabir olunur.

Kahve falında başka birinin kaçtığını görmek böylece daha büyük adımlar atılacağına, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine ve huzurunun bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kaçırılmaya çalıştığını görmek dileklerin ve duaların kabul olacağına, kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kaçan kızını görmek maneviyata yöneleceğine, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine delalet eder.

Kahve falında cuma namazı kaçırmak sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir