AnaSayfa / Genel / Kahve falında biriyle ata binmek

Kahve falında biriyle ata binmek

Kahve falında biriyle ata binmek yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, dünyadan tüm hevesini alıp ahireti unutacağına, birikiminin artacağına, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, problemlere çözüm bulunacağına, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, rahat bir döneme gireceğine, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında biriyle ata binmek gördüyseniz:

  • Neler hissettiğinizi, niyetinizi veya neler sunabileceğinizi açıkça ortaya koymalısınız.

Kahve falında gelinlikle beyaz ata binmek eksik olan yanının tamamlayacağına, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kanatlı ata binmek yakın zaman içinde kazancının artacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine inanılır.

Kahve falında ölüyle ata binmek başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ata gelinlikle binmek ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına böylece geleceği iyi ve hayırlı durum için Allah’a şükredeceğine yorulur.

Kahve falında hamileyken ata binmek sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, para meselelerinde gurur yapan kişinin borçlarını kapatamadığı bir zamanda ailesine durumu açarak yardım alacağına tabir olunur.

Kahve falında kızıl bir ata binmek heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, elinde bulunan imkânların çok daralacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin arkasında ata binmek ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evin içinde ata binmek hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, huzurunun kaçacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir