AnaSayfa / Genel / Kahve falında birisiyle hacca gitmek

Kahve falında birisiyle hacca gitmek

Kahve falında birisiyle hacca gitmek çok güzel günler görüleceğine, imkânlarını kaybedeceğine, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, Allah katında yükseleceğine, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine ve hayırlı ve iyi bir kısmet ile çok güzel ve mutlu bir beraberliğe başlanıp çok ilham verici bir sevgi ve huzur içinde yaşanacağına, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, önemli işler yapacağına alamet eder.

Kahve falında birisiyle hacca gitmek gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizi sesli şekilde dile getirmeniz sizden faydalanmaya çalışan kişileri engelleyebilir.

Kahve falında ailece hacca gitmek çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına inanılır.

Kahve falında birisiyle hacca gitmek yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine rivayet eder.

Kahve falında hacca giden birinin elini öpmek endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, en kısa zamanda tüm sıkıntılardan kurtulup elinizin bollaşacağına tabir olunur.

Kahve falında gemiyle hacca gitmek bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, güven kaybına uğrayacağına delalettir.

Kahve falında trenle hacca gitmek istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, maddi açıdan büyük zarar edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinle hacca gitmek birçok insanın takip ettiği ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, daha da kötü bir durumda olanlar için yardım eli uzatacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hacca gitmek istemek kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına bunun da rahat şekilde yaşamasına vesile olacağına ve ekmeğinin de hiç kesilmeyeceğine, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine ve bazı zamansız tartışmalar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hacca gidene para vermek kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine, esenliği bulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir