AnaSayfa / Genel / Kahve falında birisiyle et yemek

Kahve falında birisiyle et yemek

Kahve falında birisiyle et yemek anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine, her zaman hürmet göreceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına, kazalara ve belalara yakın duracağına, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birisiyle et yemek gördüyseniz:

  • Parasal problemlerinizin üstesinden gelebilmek için dostlarınızdan biraz yardım isteyebilirsiniz.

Kahve falında çiğ inek eti yemek kendisine olan güveninin artacağına, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kemikli et yemek sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının evinde et yemek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, huzurunun artacağına, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine tabir olunur.

Kahve falında yağlı et yemek çok büyük olmasa bile zarara uğrayacağına, sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz et yemek yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, gerçek mutluluğu tadacağına işaret etmektedir.

Kahve falında etli yemek yapmak hayır getirecek noktalara gelineceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına ve sıkıntılı günlerin sona ereceğine işarettir.

Kahve falında köstebek eti yemek gözlerindeki yaşın kuruyacağına, iyi bir kariyer edineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kedi eti yemek bazı kısmetsizlikler ve üzüntüler yaşanacağına, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir