AnaSayfa / Genel / Kahve falında birisine yüzük takmak

Kahve falında birisine yüzük takmak

Kahve falında birisine yüzük takmak uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hedeflerine ulaşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, masabaşı bir işe girileceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, kazanç ve mal kaybına uğrayacağına delalettir.

Kahve falında birisine yüzük takmak gördüyseniz:

  • İhmalkar davranışlardan da kaçınmalısınız.

Kahve falında zümrüt taşlı yüzük takmak kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, birçok yeni fikir edinileceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğin kişiyle yüzük takmak sürekli bağırıp çağıracağına, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında siyah taşlı gümüş yüzük takmak insanlardan bir süre uzak duracağına, elde bulunan maddi imkânların rahat bir şekilde kullanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında üç tane yüzük takmak mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, kötü kişilerle karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında yüzüklerini takmak orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, hafif ve iyi hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında altın yüzük bulmak ve takmak ancak daha büyük çalışmalar yapmak için fal sahibinden yardım isteyeceğine, işlerinin gitgide daha sıkıntılı bir hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasına altın yüzük takmak işlerin düzeleceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, içinden çıkılmaz olaylar ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında inci yüzük takmak uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine, maddi durumunu düzeltebilmek için programlı şekilde hareket edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir