AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının çocuğuna bakmak

Kahve falında başkasının çocuğuna bakmak

Kahve falında başkasının çocuğuna bakmak işlerinin tutacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, hastalanacağına, üzüleceğine, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına işarettir.

Kahve falında başkasının çocuğuna bakmak gördüyseniz:

  • Daha önce ziyaret etmediğiniz yerleri ziyaret edebilir, alışılmadık aktivitelere katılımda bulunmanız durumunda size iyi bir gelecek vaat eden yeni şeyler öğrenebilirsiniz.

Kahve falında özürlü çocuğa bakmak başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine yorulur.

Kahve falında birinin çocuğuna bakmak sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına yorulur.

Kahve falında bir çocuğa bakmak işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, çok kötü olaylar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında erkek çocuğuna bakmak çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına ve ferahlığa çıkarak birikim yapmaya kaldığı devam edeceğine, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine işaret eder.

Kahve falında çocuğa bakmak çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, verilen sözlerin yaşanack sorunlar yüzünden gerçekleştirilemeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hasta çocuğa bakmak yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, dünya hayatından yana da razı geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğa bakmak sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kendisi için bazı planların kurulduğuna, bu yüzden kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, ailede var olan sıkıntıların bir ayrılığa neden olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında küçük çocuğa bakmak çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına, beklenmedik bir anda gelecek bir miras haberi ile çok mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir