AnaSayfa / Genel / Kahve falında birisinden kolye hediye almak

Kahve falında birisinden kolye hediye almak

Kahve falında birisinden kolye hediye almak evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, rahatının kaçacağına, evinden neşenin ve eğlencenin eksik olmayacağına, önün açılacağına, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına, toplumdaki prestijinin de sarsılacağına, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, kazancının bol olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birisinden kolye hediye almak gördüyseniz:

  • İletişim kuramamak, bazı aletlerinizin veya dalgınlık nedeniyle bazı eşyalarınızın kaybolması gibi olaylar olabilir.

Kahve falında altın kolye hediye etmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, bazı büyük sorunlarla uğraşılacağına işaret eder.

Kahve falında kolye hediye etmek bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, sadık ve zor durumlarda yanında olacak gerçek bir arkadaşa inanılır.

Kahve falında hediye altın kolye almak kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, fal sahibinin de bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirerek maddi anlamda kurtuluşu bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kolye hediye aldığını görmek farklı iş ortaklıklarına gireceğine, borçlarının ödeneceğine rivayet eder.

Kahve falında hediye kolye almak işin düzeltileceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, pek az kazanç getireceğine rivayet eder.

Kahve falında kolye hediye edildiğini görmek aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında pırlanta kolye hediye almak yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine, kötü yönde hareket edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mavi kolye hediye almak keyfinin olmayacağına, falı kapatan kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine ve çekilen hastalıklardan Allah’ın izniyle kurtulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir