Kahve falında birisinden kacmak

Kahve falında birisinden kacmak sırtının yere gelmeyeceğine, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına delalet eder.

Kahve falında birisinden kacmak gördüyseniz:

  • Bazı konuları akışına bırakmak daha mantıklı gibi görünse de, liderliği ele almanız veya inisiyatif kullanmanız gereken yerlerde harekete geçmenin faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında eski sevgili tarafından kaçırıldığını görmek sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine, hasretin ve özlemin biteceğine işaret eder.

Kahve falında oğlunun askerden kaçtığını görmek kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine ve sorun yaşadığı bir kişi ile karşılaşacağına, kendisini de, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına işarettir.

Kahve falında idrarını kaçırmak kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaratacağına işarettir.

Kahve falında bir kişi tarafından kaçırılmak zorlukların ve sıkıntıların aşılacağına, sağlığının bozulmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yangından kaçıp kurtulmak kendisine karşı kurulan kumpaslardan hiçbir zarar görmeden kurtulacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına alamet eder.

Kahve falında kaçan birini kovalamak işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, emeklerinin boşa gideceğine, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına ve bu sayede kişinin keyfinin yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında annesinin kaçırıldığını görmek hayırlı ve iyi kişilerle karşılaşacağına, düşmanlarını alt edeceğine yorulur.

Kahve falında sınavı kaçırdığını görmek kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir