AnaSayfa / Genel / Kahve falında birisinden altın çalmak

Kahve falında birisinden altın çalmak

Kahve falında birisinden altın çalmak maddi ve manevi olarak destek olacağına, sahip olunan makama takılmadan, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, yeni mekânlara gireceğine, duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine, birbir türlü sorunla boğuşmak zorunda kalınacağına, arkasından iyi konuşulacağına, yapacağı bu büyük hatadan dönmek yerine inatçı bir tutumla devam ederek gelecekte büyük mutsuzluklara neden olacak adımlar atacağına, hayatı baştan aşağı değiştireceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına delalettir.

Kahve falında birisinden altın çalmak gördüyseniz:

  • Seyahatler esnasında veya güçlü pozisyondaki kişilerle ilişkilerde dikkatli olmalısınız.

Kahve falında altın saat çalmak elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına, hiçbir zaman parasal bir sıkıntı çekmeyeceğine inanılır.

Kahve falında ölüden altın çalmak zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında altın bilezikleri çaldırmak rahatının bozulacağına, sorunları ortadan kaldıracağına inanılır.

Kahve falında altın bilezik çaldığını görmek fal sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine delalettir.

Kahve falında altın yüzük çaldığını görmek çareyi başka yerlerde arayacağına, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında altın takı çalmak rahatlığa erileceğine, bir sebeple çok üzülüp büyük sıkıntılar çekeceğine işarettir.

Kahve falında altın kolye çalmak burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine yorulur.

Kahve falında altın bilezik çalmak iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir