Kahve falında birisi tarafından uyandırılmak

Kahve falında birisi tarafından uyandırılmak umutlarının da tükeneceğine, içine kapanacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, sorunların ve sıkıntıların çok rahat bir şekilde aşılacağına, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, kendi işinin başına geçip kendi patronu olacağına delalet eder.

Kahve falında birisi tarafından uyandırılmak gördüyseniz:

  • Bazı iş birliklerinizde sıkışıklıklara bağlı sorunlar oluşabilir.

Kahve falında birisi tarafından uyandırılmak yeni mekânlara gireceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına rivayet eder.

Kahve falında başkası tarafından uyandırılmak kırılan kalplerin tamir edileceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında biri tarafından uyandırılmak oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü tarafından uyandırılmak kişinin bu arkadaşıyla konuşarak durumu sonlandırmak, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, bir sebeple gerek iş hayatında ve gerek sosyal hayatta muhatap olunan kişilerin güveninin sarsılacağına delalet eder.

Kahve falında deprem görerek uyanmak pek çok fırsatı kaçıracağına, helal ve geniş rızık elde edeceğine işarettir.

Kahve falında ağlayarak uyanmak neşenin yerine geleceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, stresli bir ortama gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında depremle uyanmak kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında irkilerek uyanmak herkesin rahat edeceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, dostlardan zarar görüleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir