AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin yemek dağıttığını görmek

Kahve falında birinin yemek dağıttığını görmek

Kahve falında birinin yemek dağıttığını görmek kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına, zenginliğinin artacağına, borçlarını ödemekte zorlanacağına, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, yolunun açık olacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, yeni bir iş almaya ya da girişimde bulunulacağına inanılır.

Kahve falında birinin yemek dağıttığını gördüyseniz:

  • Sizi hiç anlamadıklarını veya söylediğiniz şekilde davranmayacaklarını bilerek hareket etmelisiniz.

Kahve falında birinin yemek dağıttığını görmek sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, çalışma bittiğinde hem gören ve bilen herkesi çok şaşırtacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının yemek dağıttığını görmek kırgınların ve küskünlerin barışacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına yorulur.

Kahve falında yemek dağıtıldığını görmek kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dağda yemek yemek en kısa zamanda tüm sıkıntılardan kurtulup elinizin bollaşacağına, fal sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında yemek dağıtan birini görmek çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, yolunun açık olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dağ eriği yemek yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine delalet eder.

Kahve falında dağ çileği yemek hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına inanılır.

Kahve falında yemek dağıttığını görmek sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yeni bir işe girmek için gün saymaya başlayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir