AnaSayfa / Genel / Kahve falında yemek dağıtan birini görmek

Kahve falında yemek dağıtan birini görmek

Kahve falında yemek dağıtan birini görmek çok sevinçli olaylar yaşayacağına, güzel günler yaşanacağına, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, kısmetsizlik yaşanmayacağına, hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine yorulur.

Kahve falında yemek dağıtan birini gördüyseniz:

  • Uzaklarda bulunan dostlarınızdan haber alabilir veya onların ziyaretine gidebilirsiniz.

Kahve falında dağda yemek yemek ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının yemek dağıttığını görmek zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, rakiplerin alt edileceğine delalet eder.

Kahve falında dağ meyvesi yemek çok zor durumlara düşeceğine hakkında asılsız dedikodular çıkarılacağına, bir sebeple sorun yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında yemek dağıttığını görmek başarısızlığa düşeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına, isyan edeceğine işaret eder.

Kahve falında yemek dağıtıldığını görmek onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine, hayallerine ulaşmakta ve başarı elde etmekte zorlanmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dağ armudu yemek hem itibar edineceğine, çok sevineceği ve şaşıracağı bazı sürprizler ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında birinin yemek dağıttığını görmek işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında dağ çileği yemek büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir