Kahve falında birinin tatlısını yemek

Kahve falında birinin tatlısını yemek rızkın, verimin, bolluğun ve bereketin artacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına, haneye bolluk ve bereket geleceğine, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, eski hayat düzenine ve huzuruna tekrar kavuşacağına, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin tatlısını yemek gördüyseniz:

  • Duygusal konularda iniş çıkışlı durumlar oluşabilir.

Kahve falında kabak tatlısı yemek görmediği yerlere gideceğine, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına işarettir.

Kahve falında kalabalıkta tatlı yemek müjdeli ve güzel haberler alacağına, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasıyla tatlı yemek fikirlerinin can bulacağına, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çeşitli tatlı yemek çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine yorulur.

Kahve falında börek tatlı yemek iş hayatının çok sorunlu bir hal alacağına, kara kara düşünür olacağına alamet eder.

Kahve falında tepsiden tatlı yemek iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına rivayet eder.

Kahve falında tatlı incir yemek bilgi sahibi olacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş birinden tatlı yemek Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir