AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin sizi gözetlediğini görmek

Kahve falında birinin sizi gözetlediğini görmek

Kahve falında birinin sizi gözetlediğini görmek hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, gözyaşına boğulacağına, kuş gibi hafifleyeceğine, parasal kaygılardan kurtulacağına, onlardan ayrı kaldığı zamanlarda çektiği acıların da unutulacağına, yaşanan sıkıntıların ortadan kalkacağına, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, aile hayatında hayırlı gelişmelerin yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında birinin sizi gözetlediğini gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında birinin sizi gözetlediğini görmek bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının evini gözetlemek uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğini gözetlemek gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına alamet eder.

Kahve falında birilerini gözetlemek kendine olan inancının, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, maddi olarak çok rahat olunacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kapı gözetlemek yaşadığı zorlukların biteceğine ve çevresinin kendisine her anlamda destek verecek kimselerle dolacağına, hoş muhabbette olacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birini gözetlediğini görmek iş hayatında alınacak riskler sayesinde çok iyi bir mevkiye gelineceğine, amacına nail olacağına inanılır.

Kahve falında birinin evini gözetlemek kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, kendisine ihtiyacı olduğunu söyleyen birine elinden gelen en iyi şekilde yardım edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin gözetlediğini görmek geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, hayat boyu kendisine yardım eden insanlar sayesinde hiçbir zorluk çekmeden yaşayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir