AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapı gözetlemek

Kahve falında kapı gözetlemek

Kahve falında kapı gözetlemek kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve üzüntü duyduğu olayları kısa bir zaman içinde çözeceğine, şöhret ve hayır getireceğine, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına işaret eder.

Kahve falında kapı gözetlemek gördüyseniz:

  • Durumunuzu dürüst şekilde değerlendirmelisiniz.

Kahve falında kapı gözetlemek kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında birini gözetlediğini görmek hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, bir sebeple diğer insanlar ile arasının açılacağına inanılır.

Kahve falında birinin gözetlediğini görmek sorunlarının ve sıkıntılarının kısa süre içinde gittikçe artacağına, dünya işlerinden elini eteğini çekerek yaşamaya ve yaşamdan beklentilerin en aza indirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ev gözetlemek onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına alamet eder.

Kahve falında birilerini gözetlemek yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evi gözetlemek saygı değer bir konuma çıkacağına, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına ve hayatını değiştirecek bazı kararlar vererek kendisini geleceğe taşıyacak çalışmalara gireceğine işaret eder.

Kahve falında birini gözetlemek öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, zenginliğini kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında başkasının evini gözetlemek hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, rızkının artacağına, aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir