AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin seninle konuşmadığını görmek

Kahve falında birinin seninle konuşmadığını görmek

Kahve falında birinin seninle konuşmadığını görmek kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, günlerinin rahatlık, konfor, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, sıkıntılarının ve dertlerinin çok yakın bir zamanda neşeye ve sevince dönüşeceğine, lüks şekilde yaşayacağına inanılır.

Kahve falında birinin seninle konuşmadığını gördüyseniz:

  • Son kullanma tarihi çoktan geçmiş kalıplar veya yöntemlerden kurtulmalı, işe yarayanlarıysa desteklemelisiniz.

Kahve falında birinin seninle konuşmadığını görmek insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine ve bu sayede kendisine inanmayanları utandıracağına, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin seni öptüğünü görmek kendisine şans, mutluluk, başarı, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin seni çağırdığını görmek aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin seni bıçakladığını görmek çok mutlu ve sevinçli olacağına, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında köpeğin seni kovaladığını görmek sinirlerinin yıpranması yüzünden sık sık agresif davranacağına, malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına rivayet eder.

Kahve falında seni görmek kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine, girdiği projelerden zararla çıkacağına işaret eder.

Kahve falında hoşlandığın kişinin seni öptüğünü görmek can sıkıcı haberler almaya, sıkıntıların azalacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının seni öptüğünü görmek attığı her adımda zarara uğrayacağına, aile içinde bazı gerginlikler olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir