AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin saçının uzun olduğunu görmek

Kahve falında birinin saçının uzun olduğunu görmek

Kahve falında birinin saçının uzun olduğunu görmek ailesinin rızkını sağlayamaz hale geleceğine, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, sıkıntısız, sorunsuz ve çilesiz bir dönem geçireceğine bu sürede kendisi için çok faydalı, verimli ve bereketli işler yapacağına, ancak daha sonra sorunların aşılacağına, öfkeli hareketlerde bulunacağına, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin saçının uzun olduğunu gördüyseniz:

  • Bir yakınınızın güzel bir olayını kutlayabilirsiniz.

Kahve falında kendini çok uzun saçlı görmek ummadığınız yerlerden maddi ve manevi destek görmeye, yapılan hataların telafi edileceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına delalet eder.

Kahve falında saçı uzun ve güzel görmek hiç beklemeyen bir anda kötü haberler alınacağına, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında uzun ve güzel saç görmek aldığı tüm tedbirlerin boşa çıkacağına, aradığı gerçek huzuru yeni ailesinde bulacağına delalet eder.

Kahve falında ölüyü uzun saçlı görmek iyi fırsatlar, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, yaşanacak kötü olayların ardından kısa süreli bir hastalık yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçlarını uzun görmek ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine, İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına yorulur.

Kahve falında uzun saçlı at görmek üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, bazı girişimlerde bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini sarı ve uzun saçlı görmek elindekileri de yitireceğine, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına inanılır.

Kahve falında saçı uzun olduğu halde kısa görmek ailesine karşı görevlerini aksatmayacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir