AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçı beyazlamak

Kahve falında saçı beyazlamak

Kahve falında saçı beyazlamak üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, işlerin yoluna gireceğine ve hayal ettiği birçok şeye kısa süre içinde kısa yollardan zahmetsiz şekilde kavuşacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına, yarınları için isabetli kararlar alacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçı beyazlamak gördüyseniz:

  • Kelimelerinizi dikkatli kullanmanız gerekiyor.

Kahve falında kocasının saçının beyazladığını görmek rahatın kaçacağına, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında saçlarının beyazladığını görmek ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine yorulur.

Kahve falında birinin saçını beyazladığını görmek adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına yorulur.

Kahve falında saçı beyazlamak yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, bir sebeple aynı hataları sürekli tekrarlayacağına yorulur.

Kahve falında saçının bir telinin beyazladığını görmek kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine alamet eder.

Kahve falında kendi saçlarının beyazladığını görmek sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkeğin saçının beyazladığını görmek yapılan hataların yakında telafi edileceğine, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında kadının saçının beyazladığını görmek temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir