AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının peynir yediğini görmek

Kahve falında başkasının peynir yediğini görmek

Kahve falında başkasının peynir yediğini görmek çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, güvenli ve mutluluk dolu seyahate, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, zarar getirecek bir kişi ile yola çıkılacağına, onunla ağız tadını, muhabbeti, uyumu, anlayışı, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, işlerinin bir anda bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının peynir yediğini gördüyseniz:

  • Gelişmelerin tam ortasında işe yarar bir plan yapabilmek zor olabilir veya her şey göründüğü kadar basit veya karmaşık olmayabilir.

Kahve falında birinin peynir yediğini görmek bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine alamet eder.

Kahve falında peynirli börek yediğini görmek attığı bir adımdan istediği mutluluğu, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, yine de bildiği yoldan ve dürüstlükten şaşmadan hareket edeceğine işarettir.

Kahve falında peynir yediğini görmek ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, başarılarının sürekli olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bebeğe peynir yedirmek zaferlerine kimsenin engel olamayacağına, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, üzüntülerin gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz peynir yediğini görmek baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı, küçük mutlulukların ve sevinçlerin yoğun olarak yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında peynir yedirmek yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, işlerinin rast gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kediye peynir yedirmek onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine, parasının ve makamının artacağına inanılır.

Kahve falında peynir ekmek yediğini görmek zevke aşırı düşkünlük gösteren fal sahibinin maddi sorunlarının da büyüyerek borç almak zorunda kalacağına, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir