AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin öldüğün duymak

Kahve falında birinin öldüğün duymak

Kahve falında birinin öldüğün duymak yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına ve büyük bir rahatlığa erileceğine, rahatın yerine geleceğine, ilerleyen yıllarda şöhretli hale geleceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin öldüğün duymak gördüyseniz:

  • Paylaşılması gereken değerli fikirleriniz olabilir.

Kahve falında bir arkadaşın öldüğünü duymak küs oldukları ile barış, sevgi, birlik ve dayanışma halinde olacağına, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine işarettir.

Kahve falında yakın akrabanın öldüğünü duymak evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında babamın öldüğünü duymak hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, endişelerinin yerini umudun alacağına inanılır.

Kahve falında kayınpederin öldüğünü duymak neşesini kaçıracağına, uğursuzlukların yakasını bırakmayacağına alamet eder.

Kahve falında kayınvalidenin öldüğünü duymak doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına, gücünü ve itibarını geri kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında babasının öldüğünü duymak ve ağlamak şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, çevrenizdeki kişilerle ayrılıkların yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında görümcenin öldüğünü duymak çok karlı yatırımlar yapacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin kişinin öldüğünü duymak işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, sorunların artacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir