AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin nikahlandığını görmek

Kahve falında birinin nikahlandığını görmek

Kahve falında birinin nikahlandığını görmek bekar ise evleneceğine, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, gönlünün ferahlarken bedeninin de şifaya kavuşacağına, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, çok hayırlı şeylere imza atacağına, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin nikahlandığını gördüyseniz:

  • Yükselen akordsuz seslere rağmen doğru cevaplara ulaşmak üzeresiniz.

Kahve falında nikah günü almak iş hayatında çok kişiye yarar getirecek bir adım atılacağına, sorunlarının azalmayarak her geçen gün daha fazla çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başka birinin nikahını görmek sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında nikah çiçeği görmek hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, dileklerinin ve hayallerinin hayırlısıyla gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendini nikahlı görmek canının sıkılacağına, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına delalet eder.

Kahve falında nikahsız hamile kalmak çok hayırlı işlere imza atacağına, gelişmelerin fal sahibini hiç memnun etmeyeceğine ve ilerleyen günlerde başının epey sıkışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kızının nikahını görmek yokluk çekeceğine, sorun yaratan bazı olaylar ile karşılaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında nikah tazelemek çok güzel ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında camide nikah kıymak yüzünün güleceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir