AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızının nikahını görmek

Kahve falında kızının nikahını görmek

Kahve falında kızının nikahını görmek fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, hayat boyu çok sevileceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, başarıdan başarıya koşacağına, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine delalet eder.

Kahve falında kızının nikahını gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişi sizi arayabilir.

Kahve falında kızının nikahını görmek büyük tartışmaların yapılacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında nikah işlemleri yapmak güzel sözler işiteceğine, sorunların artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında imam nikahıyla evlendiğini görmek kazancın her kuruşunun helal olduğuna ve kısmet geleceğine, dertlerin ve sorunların biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliyle nikahlanmak deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, başarılarının sürekli olacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında zorla nikahlanmak hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, başarısının yükseleceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına tabir olunur.

Kahve falında altın nikah yüzüğü görmek onlardan iyilik ve yardım göreceğine, kişinin kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapacağına yorulur.

Kahve falında nikah şahidi olmak büyük bir risk alınarak girilen bir işte hayırlı bir şekilde sonuca varılacağına, özel hayatında mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında hristiyan nikahı görmek büyük tartışmaların yapılacağına, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir