AnaSayfa / Genel / Kahve falında nikah çiçeği görmek

Kahve falında nikah çiçeği görmek

Kahve falında nikah çiçeği görmek çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, bir karıncayı dahi incitmeyecek kadar ince ruhlu ve hoş gönüllü olacağına, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına ve eşler ya da sevgililer arasına kırgınlık ve uzun bir ayrılık süreci gireceğine, yapılan bazı ortaklıklar ile işleri büyütmek konusunda büyük fırsatlarla karşılaşılacağına, yapılan hataların yakında telafi edileceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına delalettir.

Kahve falında nikah çiçeği gördüyseniz:

  • Sağlıkla ilgili konulara daha fazla zaman ayırabilirsiniz.

Kahve falında nikah çiçeği görmek kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına işaret eder.

Kahve falında oğlunun nikahlandığını görmek sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına yorulmaktadır.

Kahve falında nikah günü almak aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında nikah davetiyesi almak dargınların barışacağına, düşmanını alt edeceğine delalettir.

Kahve falında imam nikahının kıyıldığını görmek sevdiği bir kişinin, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında nikahtan caymak yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine ve büyük başarı kazanacağına, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, doğru yatırımlar yapacağına işarettir.

Kahve falında nikah masasında görmek elini tutup, gözünün yaşını sileceğine, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına delalet eder.

Kahve falında kocasıyla nikahlanmak mal varlığını artıracak paralar kazanacağına, eşler arasındaki sorunların çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir