AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin kürtaj olduğunu görmek

Kahve falında birinin kürtaj olduğunu görmek

Kahve falında birinin kürtaj olduğunu görmek el atılan işlerden başarı ve büyük bir şöhretle çıkılacağına, alışveriş yapacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine ve her zamankinden daha iyi projeler ortaya konacağına, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, çok para kazanacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına alamet eder.

Kahve falında birinin kürtaj olduğunu gördüyseniz:

  • Duygularınızı açıkça göstermeniz veya bir kenara bırakmanız durumunda sizin hakkınızda yanlış fikirleri olan bir kişinin sizi doğru anlamasını sağlayabilirsiniz.

Kahve falında kürtaj olmak istemek insanlar tarafından sevileceğine, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine delalettir.

Kahve falında eşinin kürtaj olduğunu görmek kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kürtaj olamamak gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine, şansının bir türlü dönmeyeceğine işarettir.

Kahve falında kürtaj yaptırmak birçok kişinin hayallerini süsleyen mutlu ve huzurlu yuvaya sahip olunacağına, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kürtaj yaptıracağını görmek başarısız olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, aile bireyleri ile hiç gereği yokken tartışılacağına inanılır.

Kahve falında bir başkasının kürtaj olduğunu görmek yiyip içeceğine, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına işaret eder.

Kahve falında kürtajdan vazgeçmek ziraat ve harmandan fayda görmeye, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında kürtaj olduğunu görmek ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, yolunun ve geleceğinin açık olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir