AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgili tarafından aldatılmak

Kahve falında sevgili tarafından aldatılmak

Kahve falında sevgili tarafından aldatılmak ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, kişinin borca gireceğine ve sıkıntılı günler yaşayacağına, yaptığı planların ve projelerin kendisine hayır getirmeyeceğine, geçim sıkıntısının sona ereceğine, size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana, maneviyatının çökeceğine, işlerinin aksayacağına, işsiz ise bol kazançlı bir işe sahip olacağına, zor günler geçireceğine ve çözümsüz kalacağına yorulur.

Kahve falında sevgili tarafından aldatılmak gördüyseniz:

  • Ufukta aşk var veya uzun vadeli sözler verilebilir.

Kahve falında sevgilin tarafından aldatıldığını görmek gülmekten asla vazgeçmeyeceğine, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına delalet eder.

Kahve falında sevgili tarafından aldatıldığını görmek yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, çok hızlı çıkacağı başarı merdivenlerinin geleceğini de erken yaşlarda garanti altına almasına neden olacağına inanılır.

Kahve falında sevgiliniz tarafından aldatılmak maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, stresli günler yaşaması yüzünden de moralsiz olacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgili tarafından aldatılmak kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, bir toplantıdan diğerine koşacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgili tarafından aldatılmak işinde de büyük başarılara imza atacağına, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına yorulur.

Kahve falında sevgilin tarafından aldatılmak yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine işaret eder.

Kahve falında sevgili tarafından aldatılmayı görmek fakir fukaraya yardım edeceğine, huzursuz geçen günlerin biteceğine inanılır.

Kahve falında sevgilisi tarafından aldatıldığını görmek rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, hikmete kavuşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir