AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin ilişkiye girdiğini görmek

Kahve falında birinin ilişkiye girdiğini görmek

Kahve falında birinin ilişkiye girdiğini görmek kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, başarıların çoğalacağına, insanları daha olumsuz hallere düşüreceğine, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, daha fazla kazanç elde edebileceği yolları keşfedeceğine, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine ve el attığı her işte kendisi için hayırlı olacak şeyler ile karşılaşacağına, ticaretinin hızlanacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına yorulur.

Kahve falında birinin ilişkiye girdiğini gördüyseniz:

  • Eldivenleri takıp, temizliğe başlamalısınız.

Kahve falında sevgilisinin başka biriyle ilişkiye girdiğini görmek sorunlarının en kısa zaman içinde son bulacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine yorulur.

Kahve falında nişanlınla ilişkiye girdiğini görmek sevgili ile ilişkinin daha da iyi olmasına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek arkadaşla ilişkiye girdiğini görmek kazancının eksileceğine, iş hayatı içinde neredeyse bir sıkıyönetim ilan edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında anne babanın ilişkiye girdiğini görmek yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, başarı elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında anne ve babanın ilişkiye girdiğini görmek sorunlarından çok kısa bir zamanda kurtulacağına, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendi kızıyla ilişkiye girdiğini görmek hayal kırıklığına düşeceğine, umduklarını bulamayacağına, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında erkek kardeşiyle ilişkiye girdiğini görmek fal sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, kişinin alım gücünün yükseleceğine işaret eder.

Kahve falında annesiyle babasının ilişkiye girdiğini görmek borçların kısa sürede ödeneceğine, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir