AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin iç çamaşırını görmek

Kahve falında birinin iç çamaşırını görmek

Kahve falında birinin iç çamaşırını görmek aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, hastalıklarının da şifasını bulacağına, kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına, hayattan yana umudunun kırılacağına, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, güzel ahlakı ve iyi kalbi sayesinde Allah’ın sevgili kulları arasında olacağına işarettir.

Kahve falında birinin iç çamaşırını gördüyseniz:

  • Rüzgar tersine esmeden hazırlıkları tamamlamanızda fayda var.

Kahve falında iç çamaşırı hediye almak her zaman hakkına sahip çıkacağına, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine tabir olunur.

Kahve falında iç çamaşırı dükkanı görmek düzenli bir işe girileceğine, büyük bir ortaklığa gireceğine, sorunlarından kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında iç çamaşırı hediye etmek iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, fal sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında iç çamaşırını yırtık görmek sıkıntılarının biteceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına yorulur.

Kahve falında kırmızı iç çamaşırı almak hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına yorulur.

Kahve falında iç çamaşırını değiştirdiğini görmek kendisini güzelliklere, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, eline geçen fırsatları bu yüzden gerektiği gibi kullanamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ıslak iç çamaşırı görmek büyük paralar kazanacağına, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine yorulur.

Kahve falında kendini iç çamaşırıyla görmek her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir