AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin gençliğini görmek

Kahve falında birinin gençliğini görmek

Kahve falında birinin gençliğini görmek özel yaşamının, aile hayatının, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine, maddi açıdan çok zorlanılacağına, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine ve hayli zamandan beri görüşülmemiş olan bir kişi ile yakın bir zaman içinde görüşüleceğine, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, iş hayatının ve aile hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında birinin gençliğini gördüyseniz:

  • Daha sonra, karşınızdaki insanın sevgisini kazanınca, onu kontrol etme isteğinizi dizginleyin.

Kahve falında yaşlıyı genç görmek sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, işsiz ve aşsız kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında genç birini beyaz saçlı görmek yaptığı işlerin çok iyi kazançlar getireceğine, kötü günlerinden kurtulacağına işarettir.

Kahve falında genç kadın görmek her işinde iyilikle karşılaşacağına ve hastalık çekmeden, yaşlılığında da rahat edeceğine, hayatının daha kolay hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında genç bir erkekle dans etmek de hem makam ve itibarının hem de zenginliğinin çoğalacağına, kredi çekileceğine tabir olunur.

Kahve falında kendinin gençleştiğini görmek göreceği destekten dolayı moral bulacağına, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin genç halini görmek sevdikleri ile birlikte olacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, hedefine çok kolay ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yaşlı kadını genç görmek en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine delalet eder.

Kahve falında tanıdık genç bir erkek görmek iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, kısmetlerin çoğalacağına, rızkın genişleyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir