AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin evine geldiğini görmek

Kahve falında birinin evine geldiğini görmek

Kahve falında birinin evine geldiğini görmek içinde bulunduğu kötü durumu sona erdirecek bilgilere ya da direkt olarak çözüme ulaşabileceğine, istediği yola çıkacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, üç kuruş maaşa kıt kanaat yaşamak zorunda kalacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, kişinin adımlarını atarken çok dikkatli olmasına, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin evine geldiğini gördüyseniz:

  • Düzelmeye başlayan ilişkiler biraz nefes almanızı sağlayabilir.

Kahve falında ölmüş birinin evine geldiğini görmek onlar sayesinde kalkınacağına, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine yorulur.

Kahve falında evine çok misafir geldiğini görmek yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine rivayet eder.

Kahve falında küs olduğun kişinin evine geldiğini görmek ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında patronun evine geldiğini görmek sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölünün evine geldiğini görmek üzüntüsünü ve endişesini üzerinden atmasına yardımcı olacağına, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin evine geldiğini görmek ağız tadını ve keyfini yitireceğine, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğinin evine geldiğini görmek hayır işlerinden geri kalmayacağına, çok rahat bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşlarının evine geldiğini görmek düşmanlarımızı alt etmeye, sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir