AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin elinden tatlı yemek

Kahve falında birinin elinden tatlı yemek

Kahve falında birinin elinden tatlı yemek yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına, rütbe alacağına, onunla üzülüp, ağlayacağına, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, nasibin de kısmetlerin de artacağına, işinin gücünün hep rast gideceğine, atılan adımların boşa gideceğine, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin elinden tatlı yemek gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla bir araya gelmenizi sağlayacak programlar yapabilirsiniz.

Kahve falında ölünün elinden tatlı yemek sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, sıkıntılı ve stresli ortamlara girileceğine yorulur.

Kahve falında birinin elinden tatlı yemek dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, işlerinin daha kötüye gideceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına delalet eder.

Kahve falında ölü birinin elinden yemek yemek iyi bir kariyer edineceğine bu sayede herkes tarafından takdir edilen ve çok konuşulan kişi olmayı başaracağına, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının elinden ekmek yemek hak yolunda hayır işleri yapacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına yorulur.

Kahve falında birinin elinden bal yemek yalan söylemeyeceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başbakanın elinden yemek yemek iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, nazara geleceğine ve güzelliği, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin elinden yemek yemek hırslarını kötü yollarla tatmin etmeye çalışan bir kişinin tam anlamıyla başa bela olacağına, verilen emeklerin boşa gitmekten son anda kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında anne elinden yemek yemek kaybedilen şeylerin tekrar kazanılacağına, maddi konularda zayıf düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir