AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin düşüp öldüğünü görmek

Kahve falında birinin düşüp öldüğünü görmek

Kahve falında birinin düşüp öldüğünü görmek ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, parasının azalacağına, beklentilerinin yerine geleceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, şansının döneceğine ve kısmetlerinin de açılacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin düşüp öldüğünü gördüyseniz:

  • İmzalayacağınız herhangi bir anlaşma, kontrat gibi hukuksal konularda problemler yaşayabilirsiniz.

Kahve falında balkondan düşüp ölmek yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, zamanı doğru şekilde değil, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında birinin uçurumdan düşüp öldüğünü görmek başka bir şehirde yeni arkadaşlıklar kuracağına, acı veren kazalara inanılır.

Kahve falında birinin kuyuya düşüp öldüğünü görmek kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının düşerek öldüğünü görmek daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine delalet eder.

Kahve falında arkadaşının düşüp öldüğünü görmek sevinçli haberler alınacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında düşüp öldüğünü görmek yeni sorunların çıkmasını ve çok kötü sonuçlar doğurmasını engelleyeceğine, işlerin başına geçeceğine delalet eder.

Kahve falında kuyuya düşüp ölmek atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, iş ve mekan değiştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında annenin düşüp öldüğünü görmek sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, sıkıntıların kısa zamanda çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir