AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin doğum gününü görmek

Kahve falında birinin doğum gününü görmek

Kahve falında birinin doğum gününü görmek işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, bir koyulan işten yüz kazanılacağına, güzel günlerle tanışılacağına, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına işarettir.

Kahve falında birinin doğum gününü gördüyseniz:

  • Kararsızlıklarınız bazen başınıza dert açabilir.

Kahve falında kardeşinin doğum gününü kutlamak çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, özellikle iş sahibi kimselerin çalışanlarına karşı tutumlarının örnek teşkil edecek seviyede olacağına işarettir.

Kahve falında birinin doğum gününü görmek maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine ve zarara uğranacağına, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, yeni iş teklifleri alacağına ya da kendisine başarı, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine tabir olunur.

Kahve falında doğum günü hazırlığı görmek yaşamının uzun olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, falı kapatan kişinin keyfini ve huzurunu yerine getirecek hayırlı olayların yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında doğum gününe davet edilmek maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, en pahalı evlerde oturacağına tabir olunur.

Kahve falında doğum günü sürprizi görmek günah işlemekten korunacağına, huzurunu ve neşesini kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin doğum günü görmek çok zor zamanlar yaşayacağına, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına alamet eder.

Kahve falında eski sevgilinin doğum gününü görmek zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına alamet eder.

Kahve falında doğum günü pasta görmek sorunlarından kısa bir zaman içine kurtulacağına, falı kapatan kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, hayatının düzene gireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir