AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin canının sıkkın olduğunu görmek

Kahve falında birinin canının sıkkın olduğunu görmek

Kahve falında birinin canının sıkkın olduğunu görmek uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, para biriktireceğine ve bu sayede yedi sülalesine yetecek kadar hatırı sayılı bir servetin sahibi olmayı başaracağına, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, ne yapacağını şaşıracağına, geniş bir ev satın alacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, yüksek bir makamı olacağına, manevi açıdan huzuru sevdiği insanlarla beraber vakit geçirmekte bulacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin canının sıkkın olduğunu gördüyseniz:

  • Maddi açıdansa, belli planlar dahilinde hareket etmeniz gerektiğini fark edebilirsiniz.

Kahve falında birinin canının sıkkın olduğunu görmek yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine ve yakın bir zaman içinde sorun yaratan kişiler ile tüm bağların koparılacağına, özellikle de özel hayatında fırtınalar kopacağına işaret etmektedir.

Kahve falında canı sıkkın görmek yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, korkularından kurtulacağına, hayata karşı cesaretleneceğine yorulur.

Kahve falında birini canı sıkkın görmek ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında canı sıkkın olmak rakiplerini mağlup edeceğine, zor zamanların geride kalacağına ve sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kardeşinin can çekiştiğini görmek verdiği emeklerin boşa gideceğine, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine işarettir.

Kahve falında cantık görmek kişinin uğursuzdan, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, yardıma muhtaç olan insanlara yardımcı olduğuna, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş birini can verirken görmek üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, sağ salim yolculuğunu bitireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mor renk canta görmek ayrıca bir değil, birden fazla evinin, arabasını ve toprağının olacağına, sağlığının bozulmayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir