AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin ayakkabısını çıkarmak

Kahve falında birinin ayakkabısını çıkarmak

Kahve falında birinin ayakkabısını çıkarmak ticaretin önünün açılacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, kişiliğini ortaya koymaya çalışırken aşırı despot ve sert bir görüntüye neden olduğu için yanlış anlaşılacağına, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına ve çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına alamet eder.

Kahve falında birinin ayakkabısını çıkarmak gördüyseniz:

  • Kendinizi göstermenizi, işinizi büyütmenizi veya genel anlamda ilerlemenizi sağlayacak konulara odaklanmalısınız.

Kahve falında sudan ayakkabı çıkarmak iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, iflas edeceğine, ev huzurunun ve bereketinin gün geçtikçe daha da artacağına işarettir.

Kahve falında kırmızı ayakkabı çıkarmak sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayakkabıyı giyip çıkarmak hayat boyu kendisine yardım eden insanlar sayesinde hiçbir zorluk çekmeden yaşayacağına, ailevi meselelerde tarafsız davranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi ayakkabı çıkarmak kendisini üzen kişileri hayatından çıkartacağına, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah ayakkabı giyip çıkarmak kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına, gireceği çok büyük bir ortaklıkta ihanet göreceğine delalettir.

Kahve falında ayakkabını çıkarmak zorlukları atlatacağına, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayaktan ayakkabı çıkarmak uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, malvarlığının artacağına, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah ayakkabı çıkarmak saman altından su yürüterek menfaat elde etmeye çalışacağına, insanlar tarafından tanınacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir