AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini yalınayak görmek

Kahve falında birini yalınayak görmek

Kahve falında birini yalınayak görmek anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, birikim yapacağına, kişinin hayatının değişeceğine, işinde verimsiz olacağına, özel hayatında sessizleşeceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bu sayede işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına işaret eder.

Kahve falında birini yalınayak gördüyseniz:

  • Hukuki, resmi, aşka hayatınızla veya yatırımlarınızla ilgili konuları en baştan ele almanız gerektiğini fark edebilirsiniz.

Kahve falında toprakta yalın ayak yürümek tartışmaların sona ereceğine, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında yalın ayak karda yürümek hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, bu durumlardan ötürü zor zamanlar geçireceğine, hayal edilen işe sahip olmak için çok çalışılacağına alamet eder.

Kahve falında yalın ayak toprakta yürümek iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, her türlü konforsa sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında yalın ayak yürümek çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına inanılır.

Kahve falında yalın ayak tuvalete gitmek zor durumda olan kişilerin de gittikçe batacağına, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına işaret eder.

Kahve falında çamurda yalın ayak yürümek işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına, insanların dikkatini kendi üzerine toplamak ve egosunu tatmin etmek içi bunu ulu orta her yerde, olur olmadık anlarda beyan edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kar üstünde yalın ayak yürümek tüm keyfinin kaçacağına, işlerinin günden güne açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yalın ayak koştuğunu görmek yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına ve evleneceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir