AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini soyunmuş görmek

Kahve falında birini soyunmuş görmek

Kahve falında birini soyunmuş görmek kendini dünya malları edinmeye vereceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, şansın yaver gideceğine, tabiri caizse ağız tadından olacağına, hiç beklemediği bir anda arka arkaya çok güzel gelişmeler yaşayacağına, yüzünün hep güleceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birini soyunmuş gördüyseniz:

  • Acelecilikten kaçınmanız, sonuçlara ulaşmanızı hızlandırabilir.

Kahve falında arabası soyulmak büyük başarıların göğüsleneceğine, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine fal sahibinin bu sayede arkasına kitleleri takacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dükkan soyulduğunu görmek zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine, fal sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında evin soyulması görmek çok rahat bir döneme gireceğine, fal sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, işinde en iyisi olacağına yorulur.

Kahve falında soyunan erkek görmek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, sorunlu bütün olayların düzeleceğine delalet eder.

Kahve falında soyunuk görmek hayatındaki engelleri ve aksilikleri de yok etmiş olacağına, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına yorulur.

Kahve falında soyunma kabini görmek attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine delalettir.

Kahve falında işyeri soyulmak eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına delalettir.

Kahve falında yüzün soyulduğunu görmek sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir